İnci Akü: Kalite Yolculuğu Bir Örgüt Kültürü Olmalıdır

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi'nin düzenlediği 14. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nda, "Yılın Başarılı Ekibi" büyük...

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi'nin düzenlediği 14. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nda, "Yılın Başarılı Ekibi" büyük ödülünün sahibi İnci Akü sunumuyla söz aldı. İnci Akü Genel Müdür Yardımcısı Birol Büyüksivri, Ulusal Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Durman’ın moderatörlüğünü yaptığı "Kazananlar" oturumunda şirketin kalite yolculuğu ve sektöre getirdiği yenilikler hakkında bir sunum yaptı. Sempozyum, mükemmelliğe erişme çabasında olan kuruluşların, bunu başaranların tecrübelerinden faydalanmasını hedefliyor.

Reklam
Reklam

Genel Müdür Yardımcısı Büyüksivri, Ege Bölgesi'ndeki kurumların rekabet ve kalite seviyelerini arttırmak için destek olan bu organizasyonda yaptığı sunumda, kalite yolculuğunun aslında bir örgüt kültürü haline gelmesi gerektiğine ve bu yolda herkesin kullandığı ortak bir dile ihtiyaç olduğu görüşüne değindi.

KALDER İzmir Şubesi’nin her sene düzenlediği Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri’nde İnci Akü Yalın Takımı, yaklaşık bir yıl süren çalışmalarının ardından "Starter Akü Üretiminde, Montaj Hatlarında In-Line Çalışarak Hat Dengeleme" projesiyle kalite ve verimlilik iyileştirmeleri sağlayarak kazanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: