İnci Dere Islah Edilecek

Kırklareli’nin en önemli sorunlarının başında gelen ve çevresinde ikamet eden vatandaşlara su taşkınları sebebiyle sıkıntı...

Kırklareli’nin en önemli sorunlarının başında gelen ve çevresinde ikamet eden vatandaşlara su taşkınları sebebiyle sıkıntı yaşatan İnci Dere, ıslah edilecek.

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın, İnci Deresi sorununun üzerinde durmasının ardından, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü bu sorunu bitirmek üzere çalışmalara başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğünce, Kırklareli Dere Islahı(şehir içi) projesi, “Kırklareli 1. Grup Taşkın Koruma” başlığı altında “Merkez Karahıdır ve Bademlik Mahalleleri İnci Dere” Taşkın Koruma inşaatı işi 2013 yılı Ağustos Ayında ihale edilecek.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında, Karahıdır ve Bademlik Mahallelerinin Taşkınlardan korunması sağlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: