İnci Holding İlk Servis Noktasını Bursa'da Açtı

İnci Holding, Autopro Express “Yeni Nesil Servis” hizmet modeli kapsamında ilk servis noktasını Bursa’da açtı.Akü...

İnci Holding, Autopro Express “Yeni Nesil Servis” hizmet modeli kapsamında ilk servis noktasını Bursa’da açtı.

Akü ve jant üretimiyle otomotiv yan sanayinin lider şirketlerinden olan İnci Holding, otomotiv satış sonrası pazarına yepyeni bir servis konsepti ile giriş yaptı. “Autopro Express” markası ve “Yeni nesil servis” sloganıyla yola çıkan İnci Holding, ilk servis noktasını Bursa - Nilüfer’de açtı. İnci Holding bünyesinde oluşturulan, her marka/model binek ve hafif ticari aracın servis ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik profesyonel çözümler üreten Autopro Express servislerinde, araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri periyodik bakım ürünleri ve mekanik onarım hizmetleri sunuluyor.

Reklam
Reklam

Bursa Autopro Express ile ilgili İncitaş Genel Müdürü Serdar Demirdağ, “Kökleri 1952 yılına dayanan İnci Grubu şirketlerinden İncitaş olarak akü jant ve lastik pazarında satış faaliyetlerini yürütüyoruz. Her marka ve modelde binek ve hafif ticari aracı bakım ve servis hizmeti verecek olan konseptimizi 2012 yılı sonuna kadar 10 farklı noktaya taşımayı hedefliyoruz. Önümüzdeki 3 yıllık hedefimiz ise 30 servis noktasına ulaşmak. Bursa dışında başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere, diğer şehirlerde de Autopro Express servis noktaları oluşturmak amacıyla altyapı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“İnci Holding güvencesiyle müşterilerine hizmet verecek olan Autopro Express servis noktalarında yapılan tüm işlemler 2 yıl Autopro garantisiyle birlikte sunulacak” diyen Demirdağ, “Autopro Express servis noktalarında dileyen müşterilerimizin araçlarını ev veya işyerlerinden teslim alıyoruz. Bakım ve onarımları yapıldıktan sonra müşterilerimizin tekrar istedikleri yere araçlarını teslim ediyoruz. Bu hizmet için herhangi bir ücret de almıyoruz. Ayrıca araçların transferleri sırasında oluşabilecek hasarlara karşı araçları sigortalıyoruz. Autopro Express servis noktalarımızda, müşterilerin yolda karşılaşabilecekleri problemlere de yerinde müdahale edebilmek için bir adet “7/24 Acil Servis Aracı” bulunuyor. Bursalılar yolda araçları ile karşılaştıkları bir aksaklık sorun olduğunda 0224 346 0 347 Autopro Express’i arayarak araçlarına yerinde servis hizmeti alabilecekler” dedi.

Reklam
Reklam

Bursa Nilüfer’de açılan Autopro Express’te açılışa özel olarak tüm servis hizmetlerinde geçerli olmak üzere 31 Haziran 2012 tarihine kadar yüzde 20 işçilik ve yedek parça indirimi yapılıyor. Ayrıca tüm müşterilerin araçlarına ücretsiz olarak 55 noktayı kapsayan servis kontrolü uygulanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: