İncirin Tanıtımı Için Tanıtım Filmi Çekilecek

Aydın'ın önemli gelir kaynağı incirin tanıtımı amacıyla tanıtım filmi çekilecek.

Aydın'ın önemli gelir kaynağı incirin tanıtımı amacıyla tanıtım filmi çekilecek.

Aydın Valiliği'nde bir araya gelen kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, incirin tanıtımı için film çekilmesiyle ilgili protokole imza attı.

Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, imza töreninde yaptığı konuşmada, 80 dakikalık tanıtım filminin Aydın Ticaret Odası'nın kontrolünde hazırlanacağını belirterek, "Reklam filmi, Aydın'ın çeşitli mekanlarında çekilecek. Antik kentlerde de çekim yapılacak. Reklam filminin Aydın için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Aydınlı Yönetmen Kerem Sarı tarafından çekimi yapılacak olan tanıtım filmine, İl Özel İdaresi, Aydın Belediyesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Kuşadası ve Didim Ticaret Odaları, Aydın Sanayi Odası, Söke Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Odası'nın destek sağladığı bildirildi.

Muhabir: Gökmen Şireci / Suat Deniz / Binnaz Ersoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: