İncirlik Esnafı Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği'ndenAldırmaz'a Ziyaret

İncirlik Esnafı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdülkerim Estetik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

İncirlik Esnafı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdülkerim Estetik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından övgüyle söz eden Estetik, "Çok başarılı hizmetler yapıyorsunuz. Adana'nın çehresini değiştirdiniz. Altın Koza Film Festivali de çok başarılı geçti ve Adana'nın adını hem Türkiye'ye hem dünyaya duyurdunuz. Teşekkür ediyorum" dedi.

İncirlik'e de destek isteyen Estetik, "İncirlik'te Amerikalılar yaşıyor. Bazıları Adana'yı hiç görmeden İncirlik'ten ayrılıyor. İncirlik'e gösterilecek biraz ilgi onların bizimle ilgili izlenimini daha olumlu hale getirecektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aldırmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İncirlik'in önemli bir yer olduğunu ifade eden Aldırmaz, Adana'nın her yerine olduğu gibi İncirlik'e gereken önemi verdiklerini ve hizmetlerin İncirlik'te de en etkin şekilde yapılacağını belirtti.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: