İncirliova Adım Adım Bölgesel Amatör Lig’e Gidiyor

Aydın Süper Amatör Lig lideri, İncirliova Belediyespor adım adım Bölgesel Amatör Lig’e yaklaşıyor.Nazilli ekiplerinden Yıldızgücü’nü...

Aydın Süper Amatör Lig lideri, İncirliova Belediyespor adım adım Bölgesel Amatör Lig’e yaklaşıyor.

Nazilli ekiplerinden Yıldızgücü’nü mağlup eden kırmızı-beyazlı ekipte galibiyetin sevinci yaşanıyor. İncirliova Belediyespor antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada, Yıldızgücü karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederken, futbolcularını tebrik etti.

Yıldızgücü’nü geçtiğimiz hafta izlettiklerini ve gerekli eksiklerini tespit ettirdiklerini belirten Özçelik, “Maçın ilk yarısı kontrolümüzdeydi. Golü de bulduk. İlerleyen dakikalarda bulduğumuz kontratakları gole çeviremedik. Özellikle son yarım saat psikolojik olarak geriye çekildik. Yine de rakibimize pozisyon imkanı tanımadık. Futbolcularımızın kazanma isteği üst düzeydeydi. Artık son 2 maçımız kaldı. Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Zirvede Acarlar Belediyespor ile baş başa kalan İncirliova Belediyespor, bu hafta sonu Bozdoğan Belediyespor’u ağırlayacak. Kırmızı-beyazlı ekip önümüzdeki hafta sonu ise takipçisi Acarlar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı beyazlılara her iki maçtan alınacak 1’er puan şampiyonluk için yetecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: