İncirliova Belediye Başkanı Orbay,köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Orbay, bir restoranda düzenlenen toplantıyla köy muhtarları ile bir araya gelerek, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Aydın'ın, 2014 yılında yapılacak mahalli idareler seçimleriyle birlikte büyükşehir statüsünde yeni bir yapılanmaya gireceğini ve köylerin de artık belediye sınırlarına dahil olacağına işaret eden Orbay, şunları kaydetti:

"Aydın, büyükşehir oluyor. Büyükşehirle birlikte sizler de artık şehrin bir parçası oluyorsunuz. 2012 yılı itibari ile İncirliova Belediyesi olarak kurduğumuz Sosyal Hizmet Ağı İncirliova merkezde şu ana kadar bin 200 hastayı hastaneye götürüp, getirerek ambulans görevini yapmıştır. Şimdi büyükşehir statüsüyle aynı hizmeti köylere de yapmaya başlayacağız. Bunun için araç yetersizdi yeni bir araç daha aldık. Bu araç, tamamen köylerdeki hastalara hizmet edecek. Köylerde yaşlılar ve çok hasta olanlar öncelikli olmak üzere belediyemizi 24 saat arayarak yardım isteyebilirsiniz."

Reklam
Reklam

Toplantıda, köy muhtarları da yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi vererek, isteklerini dile getirdi.

Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: