İncirliova İskeleti Koruyacak

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan İncirliova Belediyespor ile yeniden anlaşan antrenör Recep...

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan İncirliova Belediyespor ile yeniden anlaşan antrenör Recep Özçelik, BAL’da kalmak için mücadele edeceklerini söyledi.

İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay’a ve kulüp yönetimine kendisine verdiği destekten ve duyduğu güvenden dolayı teşekkür eden İncirliova Belediyespor antrenörü Recep Özçelik, “Hem ben, hem de kulübümüz ilk defa bu ligde mücadele edeceğiz. İlçemiz için ayrı bir heyecan olacak. Önceliğimiz gerçekçi hedefler koyarak o hedefe ulaşmak olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Aydın Süper Amatör Lig takımlarının BAL’da bir sezon kaldıktan sonra küme düşme üzüntüsü yaşadığına dikkat çeken Özçelik, “Biz ise BAL’da kalmaya çalışacağız. İlk olarak iç transferde 12-13 oyuncuyla anlaşarak kadronun iskeletini tutmak istiyoruz. Daha sonra ise hedefi olan oyuncularımızı kadromuza dahil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: