İncirliova’daki Öğrencilerin Yemek Sorunu Çözüldü

Aydın'daki çeşitli amatör spor kulüplerinde sportif faaliyetlere katılan İncirliova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin...

Aydın'daki çeşitli amatör spor kulüplerinde sportif faaliyetlere katılan İncirliova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin yemek sorunu Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin devreye girmesiyle çözüldü.

Başta Aydınspor 1923'ün alt yapısı olmak üzere Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Nazilli, Söke, Astaş ve Aygençspor olmak üzere çeşitli branşlarda faaliye gösteren kulüplerin sporcularının kaldığı İncirliova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi pansiyonunda yaşanan yemek sorunu sona erdirildi.

Reklam
Reklam

Bilindiği gibi, her gün 16.00'da okuldan ayrılarak Aydın'da antrenmanlara katılan öğrenciler akşam geç saatlerde okulun pansiyonuna döndüğü ve o saatte yemek alamadıkları için aç kaldıkları öne sürülmüştü.

Konu ile ilgili olarak Aydınspor 1923’ün kulüp müdürü Serkan Bilen ve altyapı koordinatörü Mehmet Öztürk’ün Aydın İl milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile görüştüğünü ifade eden kulüp basın sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, “İl Müdürümüz Sayın Pervin Töre bu büyük sorunu ortadan kaldırdı. İncirliova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde bizim sporcularımızın yanı sıra Aydın için önemli geleceği olan sporcular okuyor. Sayın Töre’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kozacıoğlu, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalar içinde bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: