İncirliovalı Ayakkabıcı Kurtarılmadı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde pazarlarda ayakkabı satan şahıs, pompalı tüfekle intihar girişimde bulundu. Ağır yaralanan şahıs,...

Aydın’ın İncirliova ilçesinde pazarlarda ayakkabı satan şahıs, pompalı tüfekle intihar girişimde bulundu. Ağır yaralanan şahıs, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında İncirliova merkez Zübeyde Hanım Caddesi numara 12 adresinde bulunan ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tevdi gördüğü iddia edilen ve pazarlarda ayakkabıcılık yapan Kazım Güllü (66), bu sabah saatlerinde Aydın Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde doktoruyla görüştükten sonra evine döndü.

Reklam
Reklam

Eşi Nadire ve çocukları Uğur ile Ahmet Burak Güllü’nün evde olduğu sırada başka bir odaya giden Güllü, kendisine ait pompalı tüfeği göğsüne dayayarak ateş etti. Ağır yaralanan ve gürültüyle odaya giren ailesinin haber vermesi üzerine ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Güllü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: