İnebolu Belediyesi, 82. İzmir Enternasyonel Fuarına Katıldı

Ankara’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Başkentte Kastamonu Günleri” etkinliğinde, İnebolu Belediyesinin gerçekleştirdiği tanıtım sonucunda büyük...

Ankara’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Başkentte Kastamonu Günleri” etkinliğinde, İnebolu Belediyesinin gerçekleştirdiği tanıtım sonucunda büyük beğeni kazanması Karadeniz Federasyonları Konfederasyonunun dikkatini çekti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan ile KADEKON Karadeniz Federasyonları Konfederasyonu yetkilileri, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner’i ziyaret etti.

Ziyarette, İnebolu Belediyesinin “Başkentte Kastamonu Günleri-9” etkinliğinde gerek stantlar üzerine yaptığı aşı boyalı İnebolu konakları konsepti ile gerek elinde fötr şapkalı Atatürk heykeli ve Şerife Bacı ve kağnısı ile gerekse doğa, tarih, kültür kenti ilçesinin bütün değerlerinin İstiklal madalyasının, denk kayığını, aşı boyalı konaklarının, bezir yağı ve üretiminin, bıçakçısı, sepetçisi, kilimcisi, çul kilimcisi ile İnebolu bölümüne giren ziyaretçilere İnebolu’nun yaşatılması ve kazanılan büyük beğeni üzerine, KADEKON (Karadeniz Federasyonu) tarafından İnebolu Belediyesi “82. İzmir Enternasyonel Fuarı 4. Karadeniz Günleri’ tanıtım fuarına davet edildi.

Reklam
Reklam

82. İzmir Enternasyonel Fuarı, İZFAŞ tarafından 28 Ağustos-09 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek. 2 milyon kayıtlı ziyaretçisi bulunan Uluslararası İzmir Fuarı ile birleştirilen Karadeniz Konfederasyonun düzenlediği 4. İzmir Karadeniz Günleri Tanıtım Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz