İnebolu Kaymakamı Görgülüarslan'dan Trafik Uyarısı

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, ilçede park sorunu yaşandığını belirterek, ev ve iş yerleri yakın olan vatandaşların mümkün oldukça araçlarını kullanmalarını

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, ilçede park sorunu yaşandığını belirterek, ev ve iş yerleri yakın olan vatandaşların mümkün oldukça araçlarını kullanmalarını istedi.

Şehir yaşamında bazı alışkanlıkların oturtulması gerektiğini ifade eden Kaymakam Görgülüarslan, AA'ya yaptığı açıklamada, "Çok yakın istikametten gelenlerin araçlarıyla şehir içerisine çıkmamaları, lüzumsuz trafik sıkışıklığının yaşanmaması için önem taşıyor" dedi.

Yasak alanlara park eden sürücülere cezai işlem yapılacağı uyarısında bulunan Görgülüarslan, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"İnsanlarımızın birbirlerine saygı içerisinde trafiğe çıkmaları, nerelere park etmesi, nerelere park etmemesi gerektiğini bilmeleri ve trafik kurallarına uymaları gerekiyor. Herkesin buna riayet etmesini istiyoruz. Alan sıkıntımız var. Yazın okullarımız kapandıktan sonra okul bahçelerimizi ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımıza ait atıl bulunan yerleri park alanı olarak kullanıma açacağız. Ama vatandaşlarımızın da araçlarıyla mümkün olduğunca çok trafiğe çıkmamalarını istirham ediyoruz."

Muhabir: Celal Bekiroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: