İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde "Köy İçme Suyu Tesisleri İşletme Bakım ve Onarım Yönetmeliği" kapsamında toplantı düzenlendi.

İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde "Köy İçme Suyu Tesisleri İşletme Bakım ve Onarım Yönetmeliği" kapsamında toplantı düzenlendi. Kaymakam Gökhan Görgülüarslan başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, köylerde kullanılan içme suyu fiyatları ve kaçak su kullanımında uygulanacak ceza miktarları görüşüldü. Yapılan değerlendirme sonunda, köylerde kullanılan içme suyu fiyatları, su abonelik ücretleri ve kaçak su kullanımında uygulanacak para cezaları belirlenerek karara bağlandı. Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Aydemir, Kastamonu İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Şükrü Demirkapılı, İçme Suları Şefi Nedim Kükrek, İl Genel Meclis üyesi Mehmet Kösem ve muhtarlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: