İnebolu Myo'ya Ek Bina Şart

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İnebolu Meslek Yüksekokulu'nun büyüyerek gelişebilmesi için ek binanın...

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İnebolu Meslek Yüksekokulu'nun büyüyerek gelişebilmesi için ek binanın şart olduğunu söyledi.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde İnebolu Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İnebolu Meslek Yüksekokulu'nun mevcut binasının kapasitesinin dolduğunu ve yeni bölümler için ek binanın şart olduğunu belirtti. Rektör Aydın şöyle konuştu: "Biz Meslek Yüksek Okulunu devam ettiriyoruz, yeni bölümü de ilave ettik bu yıl. Mevcut tesisimizle başka bir bölüm ilave edemeyiz. İstiap hakkı doldu. Kurduğumuz bölümler var. Zaten onları faaliyete geçirebilmek için yeni tesise ihtiyacımız var, bizim maalesef şuan ki imkanlarımızla tesis kurmaya gücümüz yok. İnebolu’muz söz verdiği gibi İnşallah ikinci binamızın temelini atacak ve devamını getirecek."

Reklam
Reklam

Rektör Aydın, konuşmasında Tosya MYO'yu da örnek göstererek "Tosya gibi, Bizde 14’e kadar bölümü açabileceğiz. O zaman İnebolu’nun çehresini değiştirecek bir nüfusa ulaşabilecektir." şeklinde konuştu.

"DÜNYA ÜNİVERSİTESİ KURACAĞIZ"

Kastamonu Üniversitesi Prof. Dr. Rektör Aydın, konuşmasında Kastamonu Üniversitesi'nin yakın zamanda kat ettiği başarılarından bahsederek önemli olanın pozitif düşünce ile harekete geçmek olduğuna vurgu yaptı. Rektör Aydın, şunları söyledi: "Fiile geçmeyen hiçbir düşünce netice vermiyor. Negatif düşünce negatif fiili getirir. Siz insanlara negatif enerji negatif düşünce aşılarsanız hiçbir şey olmaz, bize de zaman zaman söylendi ki üniversiteyle ilgili bir şeyler yaparken, Kastamonu’da hiçbir şey olmaz diyenler oldu. Şuan da bizim 18 bin civarında öğrencimiz oldu, 175 öğretim üyemiz var ve devam edecek, 515 civarında akademisyenimiz var. Olmaz diyenlere baksaydık eğer bunları yapamazdık. Biz dünya üniversitesi kuracağız diyoruz ve yapacağız, yeter ki bakışımız öyle olsun. Şuanda da bu yönümüzle dünyada kabul gördük. Dünyanın değişik yerlerinde, uzak doğuda, batıda, orta Asya’da belirli çalışmalar başlattık, hep birlikte yapacağız bunları. Bütün gelişmeleri hissedeceksiniz inşallah. Bizim belirtmek istediğimiz pozitif enerjiyle bakmak ve harekete geçirmektir. Negatif bakış açısıyla bakmak hiçbir şey getirmeyecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz