İnebolu'da "Mesleklerin Tanıtımı" Programı Düzenlendi

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, "Mesleklerin Tanıtımı" prgramı kapsamında ortaokul öğrencilerine mesleği ile  ilgili bilgi verdi. 

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, "Mesleklerin Tanıtımı" prgramı kapsamında ortaokul öğrencilerine mesleği ile ilgili bilgi verdi. Görgülüarslan, Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, kaymakamların hayatı kısıtlı ve sınırlı insanlar olduklarını söyledi. Herkesin farklı bir algısı ve beklentisi olduğunu ifade eden Görgülüarslan, şöyle konuştu: "Vatandaşımızın bakış açıları ve algıları bizim için önemlidir. Ben mesleğimi severek yapıyorum. Sevmeden zaten bu işi yapamazsınız. İnsanlar, doğumundan ölümüne kadar eğitimin içinde olur. Eğitimin bence süresi yok. Eğitim hayatın kendisidir. Anne babanızdan öğrenmekle başlarsınız, okulda bunu taçlandırırsınız. Bu memleketin en güzel taraflarından biri, her vatandaş isterse ve arzu ederse her istediğini başarabiliyor. Bakın başka ülkelerde belli insanlar bir yerlere gelemezler. Çok kitap okumalısınız. Yoksa birisi size altın tepsinin içinde gelip de ne makam, ne mevki, nede bir statü vermiyor. Cumhuriyetin getirdiği en büyük kazanımlardan biri de budur." Görgülüarslan, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: