İnegöl 2.osb-toki Komisyonu İşe Hızlı Başladı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yapımı planlanan 2. OSB sanayi tesislerinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından...

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yapımı planlanan 2. OSB sanayi tesislerinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılması amacıyla oluşturulan komisyon, ilk toplantısını önceki gün Kaymakam Aziz İnci’nin başkanlığında yaptı. Teknik detayların görüşüldüğü toplantının sonunda, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e bilgi verildi.

İnegöl Mobilya İhtisas OSB toplantı salonunda yapılan Komisyon toplantısına, Kaymakam Aziz İnci başkanlık etti. Alaattin Kırcalı, Mesut Baysal, Azmettin Gündüz, İrfan Aydınlı ve Zeki Kavaz’dan oluşan komisyon, görevlendirdiği teknik ekibin yürüttüğü çalışmaları değerlendirip, eksikleri masaya yatırdı.

Reklam
Reklam

Toplantıda TOKİ’nin inşaatlara başlaması için gerekli olan kot farkları raporu ve çalışmalar için gerekli yolun durumu başta olmak üzere, tüm teknik detaylar masaya yatırıldı. Kaymakam Aziz İnci, çalışmaların sağlıklı şekilde yürütülmesi için teknik detayların her yönü ile değerlendirildiğini belirtip, hafta sonuna kadar bir rapor oluşturulacağını ve bu raporun TOKİ yetkililerine ulaştırılacağını söyledi.

Öte yandan Komisyon toplantısının ardından AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Komisyon üyeleri ayrı bir toplantı daha yaptılar. Bu toplantıda da Milletvekili Şahin’e yürütülen çalışmalar aktarıldı.

İnegöl Mobilya İhtisas OSB’nin TOKİ tarafından yapılması amacıyla başlatılan çalışmaların iyi gittiğini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Kısa süre önce oluşturulan komisyon çalışmalara çok hızlı başladı. Bu komisyon üyelerinin bu işe sahip çıktığının önemli bir göstergesidir. Önümüzdeki hafta içinde teknik raporun hazır olacağını öğrendik. Bunlar güzel gelişmelerdir. Bu durum İnegöl’ün birlik ve beraberliğinin önemli bir göstergesidir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

RAPOR UMDUĞUMDAN HIZLI HAZIRLANIYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’de, TOKİ işbirliğinin altyapısının oluşturulması ve teknik detayların hazırlanması için başlatılan çalışmaların özveri ile yürütüldüğünü söyledi. Hüseyin Şahin, "Bilindiği üzere bu iş için, kaymakamımızın başkanlığında bir komisyon oluşturmuştuk. Komisyonumuz, çok büyük bir hız ile çalışıp, işi sonuçlandırma aşamasına getirdi. Rapor önümüzdeki hafta TOKİ’ye ulaşacak. Bende raporun sıkı bir takipçisi olacağım" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz