İnegöl Anadolu Lisesi'nden Kermes

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Anadolu Lisesi'nde Okul Aile Birliği tarafından gıda ve yiyecek kermesi düzenlendi.Okulun kantininde...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Anadolu Lisesi'nde Okul Aile Birliği tarafından gıda ve yiyecek kermesi düzenlendi.

Okulun kantininde düzenlenen kermesinin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile öğretmenler ve veliler katıldı. Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Atan, "Okul Aile Birliği'mizin düzenlediği kermesimizi bugün açıyoruz. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öncelikle kermesin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, "Bu gibi faaliyetlerin okullarımızın büyük bir ihtiyacını karşıladığını, eğitim ve öğretim çalışmalarına kaynak sağladığını biliyoruz. Bundan dolayı kermesin açılmasında emeği geçen başta Okul Aile Birliği olmak üzere okul idaresine, öğretmenlere ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra velilerinin katkılarıyla hazırlanan gıda maddeleri satışa sunuldu. Törene katılanlara çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: