İnegöl Belediyesi'nden sünnet şöleni

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenecek toplu sünnet şöleninin hazırlıkları başladı. 14 Mayıs...

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenecek toplu sünnet şöleninin hazırlıkları başladı. 14 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında yapılacak kayıtlarda 6 yaş ve üzeri çocukların başvuruları kabul edilecek. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sünnet çocuklarının tüm masraflarının, hayırsever ilçe halkının katkıları ile İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi’nden karşılanacağını söyledi.

Başkan Alinur Aktaş, 8 Haziran Cuma günü sona erecek kayıtların ardından toplu sünnet şöleninin 27 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.30’da Kültür Park Açık Hava Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirileceğini belirtti. Çocukların sağlık kliniğinde ücretsiz sünnet ettirileceğini kaydeden Aktaş, ayakkabı ve sünnet kıyafetlerinin ise Umuteli Sosyal Yardım Merkezi tarafından çocuklara hediye edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

“Şölen günü yapacağımız etkinlik ile çocuklarımıza unutulmaz bir gece yaşatacağız.” diyen Başkan Aktaş, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ihtiyaç sahibi ailelerin belediye hizmet masalarına gelerek çocuklarını kayıt ettirebileceklerini bildirdi.

Bu sene 200 çocuğu sünnet ettirmeyi planladıklarını belirten Aktaş, son başvuru tarihinin kontenjan dolduğu takdirde erkene alınabileceğini, bundan dolayı çocuğunu sünnet ettirecek ailelerin acele etmeleri gerektiğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: