İnegöl Belediyesi'nden Yangın Eğitimi

İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yangın eğitimlerine devam ediyor.İşyerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik yapılan...

İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yangın eğitimlerine devam ediyor.

İşyerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik yapılan yangın eğitimleri çerçevesinde son olarak bir mobilya firmasında verilen eğitiminde açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, 2013 yılının ilk 2 ayında İnegöl’de 119 adet yangın olayının meydana geldiğini söyledi.

İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile ilgili bazı verileri de paylaşan Yusuf Şen, çevresinde güçlü bir donanım ve ekipmana sahip olan İtfaiye Müdürlüğünün 2013 yılında yangın olaylarını önlemek için toplam 30 işyeri denetimi yaptığını söyledi.

Reklam
Reklam

Denetimlerin hız kesmeden devam ettiğini aktaran Şen, son 1,5 aylık bir periyotta bin 200 vatandaşın yangın olaylarına karşı İtfaiye Müdürlüğü tarafından eğitime tabi tutulduğunu belirtti.

2013 Ocak ve Şubat ayları içerisinde 119 adet yangın çıktığını söyleyen Şen, bu yangınların 111’inin başlangıç aşamasında söndürüldüğünü, 5’inin kısmen hasar gördüğünü, 3 tanesinin de tamamen yandığını belirtti.

Eğitim seminerinin ardından itfaiye ekipleri tarafından çalışanlara yangın tüpü ile yangına müdahale eğitimi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: