İnegöl Belediyespor Aslan Ekşi'yle Imzaladı

Adem DEMİR/ İNEGÖL Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, İnegöl Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Aslan Ekşi ile 1 yıllık sözleşme

Adem DEMİR/ İNEGÖL Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, İnegöl Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Aslan Ekşi ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Yabancı oyuncu için temaslarının sürdüğünü belirten Nuhi Solak, şu bilgileri verdi:
"1989 doğumlu 1.95 boyunda pasör mevkisinde oynayan Aslan Eşki ile anlaştık. Aslan, Samsun DSİ Spor'da spor hayatına başladı. 4 yıl Tokat Plevne'de oynadıktan sonra Halkbank, Gümüşhane Torul Gençlik takımında oynadı. 2 yabancı transfer daha yapacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Hocalarımızın belirlediği isimler var. Bu isimlerle görüşme halindeyiz. En kısa sürede transferi sonlandırıp, transferleri kapatmayı düşünüyoruz."
Aslan Ekşi ise transferinin gerçekleştiği için mutlu olduğunu belirterek, "Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Hedefimiz tabi ki ilk olarak play off oynamak. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: