İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Mestan:

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Murat Mestan, ''Gümüşhane Torul Gençlik maçında tek hedefimiz 3 puan'' dedi.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Murat Mestan, "Gümüşhane Torul Gençlik maçında tek hedefimiz 3 puan" dedi. Mestan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Ziraat Bankası maçını iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini söyledi. Ziraat Bankası maçındaki sonuç nedeniyle üzgün olduklarını ifade eden Mestan, "İyi voleybolun sonucunu alamadık. İyi top oynamamıza rağmen son sayılarda son topları değerlendiremedik. Onun sıkıntısı var" dedi. Maç trafiğinin yoğunluğundan bahseden Mestan, şöyle konuştu: "8 gün içinde 3 maç oynayacağız. Pazar günü deplasmanda oynadığımız Ziraat Bankası maçından sonra çarşamba Gümüşhane Torul Gençlik, pazar ise deplasmanda Galatasaray FXTCR maçı olacak. İçeride oynayacağımız Gümüşhane Torul Gençlik maçı bizim için önemli bir maç. Rakibimiz bu hafta Fenerbahçe Grundig'i yendi. İyi bir takım ancak buraya gelen her takıma deplasmanı yaşatmak istiyoruz. Burada kazanmak istiyoruz. Tek hedefimiz 3 puan. Ondan sonra da Galatasaray FXTCR maçı hazırlıkları devam edecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: