İnegöl’e 5 Yıldızlı Hastane

AK Parti Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Bedrettin Yıldırım, yapımı devam eden 300 yataklı İnegöl...

AK Parti Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Bedrettin Yıldırım, yapımı devam eden 300 yataklı İnegöl Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

İnşaatı devam eden İnegöl Devlet Hastanesi yeni binasının bir süre önce hazırlanan örnek odasında açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, 65 dönüm alan üzerine yapılan hastanenin 90 tane çift kişilik, 120 tane tek kişilik odaya sahip olacağını ve toplam yatak kapasitesinin 300 olacağını söyledi.

Hastaneden hizmet alacakların sağlığına hızla kavuşması için her türlü detaya özen gösterildiğini ifade eden Milletvekili Hüseyin Şahin, hastalara sağlanacak konforun örnek odada net bir şekilde görüldüğünü ifade etti. Milletvekili Şahin, “Hastaların her ihtiyacına cevap verecek özellikteki yataklar, refakatçi koltukları, her hasta için ayrı ayrı dolaplar, buzdolabı, LCD TV, komedinler, telefonlar, hemşire çağrı butonları, doktor ve refakatçinin kullanabileceği ayrı lavabo, WC, banyo var. Odaların ısıtma soğutması merkezî sistemle yapılacak. Hasta odasının sıcaklığını kendisi ayarlayabilecek. İnegöl’e Avrupa standartlarına uygun bir hastane kazandırmak için çaba harcıyoruz. 5 yıldızlı otel derecesinde hasta odalarımız olacak ve depreme dayanıklı olacak” dedi.

Reklam
Reklam

-HEDEF 2015’TE HİZMETE AÇILMASI

Hastane inşaatında kaba inşaat çalışmalarının yanında bir yandan da ince işçiliklerinde devam ettiğini söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, inşaatın yaklaşık 1 yıl sonra tamamlanacağını belirterek, “Ardından ameliyathaneler tefriş edilip diğer teknik cihazlar temin edilecek. Sağlık Bakanlığı yeni binanın 2015 yılı başlarında hizmete açılması yönünde hedef belirledi. Bölge milletvekilleri olarak biz de çalışmaları ve süreci yakından takip ediyoruz ve olası aksaklıklarda devreye girerek çözüm üretiyoruz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım da, İnegöl’ün ekonomik açıdan gelişmiş önemli bir üretim merkezi olduğunu belirterek, “Nüfusu 200 bini geçen İnegöl’e 5 yıldızlı oteli aratmayacak bu hastanenin yapılmasında emeği geçenleri kutluyorum. AK parti iktidarında sağlık alanında gelinen nokta ortada” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz