İnegölspor Yönetiminden Altepe’Ye Ziyaret

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa), (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig ekibi İnegölspor, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti. İnegölspor Başkanı Münür Kaner,

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa), (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig ekibi İnegölspor, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.
İnegölspor Başkanı Münür Kaner, ziyarette, “Yeni yönetim kurulu olarak sizi ziyaret etmek istedik. Sağ olun bizleri ağırladınız ve mutlu ettiniz. Daha önce Okan Yılmaz'ı Bursaspor'a vermiştim. Okan Bursa'da gol kralı oldu. Tesisimizde suni çim yerine normal çim saha yapılmasını, 2 tane çim saha olmasını istiyoruz" dedi.
ALTEPE’DEN DESTEK
Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Üzerimize düşeni yaparız. İnegöl Belediyesi de üzerine düşen görevi yapar, olur biter. Ben tesislerdeki sahaların çim olması konusunda gerekli talimatları vereceğim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: