İnegölspor'da Başkan Korkmaz Yeniden Aday

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

Birinci kongrelerde genellikle çoğunluğun sağlanmadığını kaydeden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegölspor'un Başkanı İlhan Korkmaz'dır. İlhan Korkmaz'ın oluşturacağı yönetimle yollarına devam etmek istedikleri yaklaşımını ben biliyorum. Bizler İnegölspor'a destek vermeye çalışacağız. Ama bu imkanların hiç birisini har vurup harman savurmadan kullanmaya çalışacağız. Benim spor faaliyetlerinin şehirde artması için hedeflerim var. Ben bunları yerine getirmeye çalışıyorum. Bu konularda katkı sağlamaya çalışıyorum. İnegölspor'a bugüne kadar hizmet etmiş ve destek vermiş olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni sahamızla beraber önümüzdeki yıld a başarılı olmak bizim en büyük arzumuzdur. 31 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak kongre e İlhan Korkmaz başkanlığında görev alacak arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum. Temennimiz bu işin en sağlıklı bir şekilde devam etmesidir. Tüm ilçe halkımızı kongremize bekliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

"2 YILDIR YÖNETİMDEYİM"

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise, "Belediye başkanımıza İnegölspor'a vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün de İnegölspor'umuzun eskimiş olan, etkinliğini azaltan stadımızın zeminiyle ilgili çalışmalar başladı. Belediye olarak sporla ilgili olumlu her alanda görmeye alıştığımız bir belediye başkanımız var. Destekleri her zaman en üst seviyede olmuştur. Ben yaklaşık 2 yıldır İnegölspor yönetimindeyim. Gittiğimiz şehirlerde belediyelerin spor kulüpleri ile koordinasyonunun İnegölspor'un çok altında olduğuna şahit olduk" diye konuştu.

15 Haziran 2011 tarihinde 15 arkadaşı ile yönetime talip olduklarını hatırlatan Korkmaz, "Cenab-ı Allah bizleri utandırmadı. 4 yıldır bulunduğumuz bataklığın içerisinden sıyrıldık. 31 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleşecek olan kongreye de aday olduğumuzu bugün resmen açıklıyorum. Bazı yönetici arkadaşlarımız işlerinden ötürü müsaade istediler. Ben onlara da yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yılda bizim kendimize uygun çalışabileceğimiz bazı arkadaşlarla görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: