İnegölspor’Da Fatura Forvete

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL Kadrolarında bulunan forvet oyuncularının yetersizliğinden dolayı istemedikleri sonuçlar aldıklarını ifade eden İsmail Güldüren, şöyle konuştu: "Söylenecek bir şey yok.

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL Kadrolarında bulunan forvet oyuncularının yetersizliğinden dolayı istemedikleri sonuçlar aldıklarını ifade eden İsmail Güldüren, şöyle konuştu:
"Söylenecek bir şey yok. Ligde 17 maç oynadık, 10 hafta berabere kaldık. Bu maçın geneline bakınca iyi mücadele ettik. Belli mevkilere baktığımızda İnegölspor’un eksikleri belli, hücum hattımızda büyük sıkıntılar var. İkinci devre bu eksikleri kapatamazsak yine 10 maç berabere kalırız. İnegölspor’u şampiyonluğa, hedefe götürecek oyuncular ön taraftaki oyunculardır. Bizim mevcut kadromuzda bu oyuncuların yetersizliğinden dolayı bu sonuçları alıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz