İnek Hırsızları Jandarmadan Kaçamadı

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bir ahırdan iki ineği çalan 4 kişi, jandarma ekiplerince çaldıkları ineklerle birlikte...

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bir ahırdan iki ineği çalan 4 kişi, jandarma ekiplerince çaldıkları ineklerle birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, gece ahırını kontrol eden Ramazan Akdağ, iki simental cinsi süt ineğinin yerinde olmadığını fark etti. Çevrede yaptığı aramada izine rastlayamadığı ineklerinin çalındığını anlayan Akdağ, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine ilçede araştırma başlatan jandarma ekipleri, olayla ilgili olduğu ileri sürülen 51 DH 234 plakalı kırmızı kamyonetin peşine düştü. İlçenin çevre belde ve köy girişlerini tutan jandarma, Nevşehir Acıgöl sınırında içerisinde 4 kişinin bulunduğu kamyoneti durdurdu. Yapılan aramada çalınan 2 inek, kamyonetin kasasında bulundu. Olaydan iki saat sonra yakalanarak gözaltına alınan 4 kişinin daha önceden de hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. İfadeleri alınan 4 kişi, adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: