İngiliz aşıktan ilginç evlenme teklifi

MUĞLA (İHA) - Tatil için Fethiye Ölüdeniz'e gelen İngiliz çılgın aşık, paraşütle atlayan sevgilisinin önünde diz çöküp evlenme teklif etti.

İngiliz Antony Gaymes (33), sevgilisine evlilik teklifi yapacağı en iyi yerin Ölüdeniz olduğuna karar verince bir plan yaptı. Yaklaşık 2000 metre yükseklikteki Ölüdeniz Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayan sevgilisi Debbıe Bussey'i (36) sahilde elinde yüzükle bekleyen Antony, paraşütle atlayışını tamamlayan sevgilisinin yanına gidip, diz çökerek evlenme teklifinde bulundu.

Reklam
Reklam

Yaşadığı sürpriz karşısında önce şaşıran Debbıe, ardından sevinç gözyaşları içerisinde evlilik teklifini kabul etti. Uzun süre birbirlerine sarılarak mutluluklarının tadını çıkaran İngiliz çift, "Ölüdeniz'e tavsiye üzerine 15 günlük tatil için geldik. Bu dağ, doğa ve deniz manzarasına hayran kaldık. Türk misafirperverliği de mükemmel. Evlenme teklifi için bundan daha güzel bir yer düşünülemez. Gelecek yıl burada, bu harika yerde evlenmeyi planlıyoruz" dedi.

Antony'nin İngiltere'de bir haberleşme şirketinde çalıştığı, Debbıe'nin ise mülteci rehberliği yaptığı öğrenilirken, çevrede bulunan İngiliz turistler de genç sevgililerin mutluluğunu paylaştı.