İngiliz Büyükelçiden Büyükşehire Ziyaret

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Başaran'ı ziyaret etti.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Başaran'ı ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükelçi Moore'a ziyaretinde eşi Maggie Moore ile İngiltere'nin Antalya Konsolosu Jane Baz eşlik etti. Ziyaret sırasında konuşan Moore, ilk kez 1994 yılında ziyaret ettiği Antalya'nın zaman içinde çok geliştiğini ve büyüdüğünü kaydetti. Antalya'nın kendileri için çok önemli bir kent olduğunu ifade eden Moore, İngiliz şirketlerinin tarım, turizm ve diğer sektörlerde Antalyalı firmalarla iş birliği yapmak istediklerini bildirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Başaran da ekonomik iş birliği konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. Antalya'nın turizm, tarım ve ticareti ile ilgili konuk Büyükelçiye bilgiler veren Başaran, 5 yıl sonra Antalya'nın açılacak yeni çevreyolları, kavşakları, raylı sistem hattı ve Boğaçayı gibi vizyon projeleri ile çok farklı bir görüntüde olacağını bildirdi. Ziyaret sonunda Başaran, İngiltere Büyükelçisi Richard Moore'a Antalya'nın damak tadı reçellerinden hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: