İngiliz kulüpleri, Appıah'ın peşinde

LONDRA (İHA) - Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough ve Tottenham Hotspur, Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde bulunan Juventus'un Ganalı orta saha oyuncusu Appiah'ı transfer etmek için harekete geçti.

Middlesbrough Kulübü Başkanı Steve McClaren'ın 24 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusunu transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi. Juventus'un Arsenal'li Patrick Vieira'yı 13.7 milyon Sterlin'e transferinden sonra takımdan ayrılma kararı alan Appiah ise, kariyerinin en iyi seviyesinde olduğunu, Premier Lig'de forma giymek istediğini söyledi. Tottenham Hotspur, Everton ve Birmingham City takımlarının da kendisiyle ilgilendiği söyleyen Appiah, "Son olarak Tottenham'ın benimle ilgilendiğini duydum. Londra'da oynamak harika olur. Fakat neler olacağını bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vieara'nın transferini "Juventus için iyi bir transfer" sözleriyle değerlendiren Appiah, "Viera ile aynı takımda oynamak isterdim. Ancak kendi kariyerimi düşünmek zorundayım" dedi.

Öte yandan, Juventus'tan ayrılma kararı alan Appiah'ın Fenerbahçe ile 5.5 milyon Sterlin'e anlaştığı ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere Türkiye'ye hareket ettiği iddia edildi.