İngiliz Rickaby’dan Telekom’a Tablet Teşekkürü

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde yaşayan Thelma Rickaby isimli İngiliz Türk Telekom’un sabit telefonlar için...

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde yaşayan Thelma Rickaby isimli İngiliz Türk Telekom’un sabit telefonlar için hayata geçirdiği her yöne 100 dakika kampanyasından ücretsiz tablet bilgisayar kazandı.

Thelma Rickaby arkadaşlarıyla birlikte tablet bilgisayar için teşekkür amacıyla Telekom Müdür Yardımcısı ve Türk Telekom Müşteri İlişkileri Yöneticisi Bünyamin Ay’ı ziyaret etti. Ziyarette kitap okumanın, interneti doğru amaç için kullanmanın ve hayatı güzel yönleriyle yaşamanın öneminden bahseden Thelma Rickaby, evinde 23 liralık ev avantaj tarifesine ek olarak 10 lira karşılığında her yöne 1000 dakika paketine geçtiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Rickaby, “Türk Telekom tarafından bu kampanya karşılığında tarafıma ücretsiz olarak verilen tablet bilgisayar harika bir cihaz. Mevcut kampanyam 23 liralık ev avantaj paketiydi. Aylık 33 TL karşılığında her yöne 1000 dakika paketinde 2 yıl devam edeceğimi taahhüt ettim. Böylece tablet bilgisayar bedavaya gelmiş oldu” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz