İngilizce Öğrenme Adına Tişört Dizayn Ettiler

Kırıkkale Özel Sakarya İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ‘Let’s speak English’ adlı etkinlik tişört boyama etkinliği ile...

Kırıkkale Özel Sakarya İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ‘Let’s speak English’ adlı etkinlik tişört boyama etkinliği ile sona erdi.

'İngilizce konuşalım' sloganıyla öğrencilere İngilizceyi sevdirmeyi amaçlayan ‘İngilizce Günleri’ etkinliği, ‘Tshirt Design Tournament’ Tişört Dizayn Turnuvası'yla son buldu. 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı turnuvada yaklaşık 40 öğrenci kendi tasarımlarını jüriye beğendirmek adına kıyasıya mücadele etti. Birbirinden renkli dizayn çalışmalarını seçmekte zorlanan jüri üyeleri, dizayn, yazım yanlışları ve ana tema üzerinden değerlendikleri tasarımlarda ilk dörde giren öğrencilere hediye çeki dağıttı.

Reklam
Reklam

Kırıkkale Özel Sakarya İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhami Arıkan, “İngilizce günlerinin son gününde tişört dizayn turnuvasına katılan öğrencilerimiz tam 1 haftadır üzerinde çalıştıkları tasarımlarla İngilizce kelime tasarımı adına kıyasıya mücadele ettiler. Proje kapsamında düşünülen bu turnuvadaki temel hedefimiz, öğrencilerimizin hayal güçleriyle eğlence dünyalarını birleştirerek içlerindeki İngilizce sevgisini ortaya çıkarmak ve dil eğitimine olumlu bir koşullanma sağlamaktır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: