İngilizce yaz okuluna katılan öğrenciler sertifikalarını aldı

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu, 1 ay boyunca İngilizce yaz okuluna katılarak İngilizce eğitimi...

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu, 1 ay boyunca İngilizce yaz okuluna katılarak İngilizce eğitimi alan öğrenciler için sertifika töreni düzenledi. Okulun konferans salonunda yapılan törende öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde tören için hazırladıkları oyunları sergiledi. İngilizce sergilenen oyunları öğrencilerin aileleri de büyük heyecan içinde seyretti. Öğrencilerin seslendirdiği İngilizce şarkılar ve şiirler de gerek aileleri, gerek yabancı öğretmenleri ve gerekse de okul öğretmenleri tarafından tam not aldı.
İngilizce Yaz Okulu Koordinatörü Muhammet Öz, düzenlenen İngilizce yaz okulu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "27 Haziran 2011 tarihinde açılan İngilizce yaz okulumuz sertifika töreni ile sona erdi. Öğrencilerimiz ana dili İngilizce olan 4 yabancı öğretmenden 5 hafta boyunca 70 saat eğitim alarak okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirici aktivitelerle, bilgisayar destekli zengin materyallerle öğrenim sağlayarak, yabancı dil seviyelerini geliştirme imkânı buldu. Ayrıca, öğrencilerimiz İngilizce dersi yanında müzik, spor ve eğlenceli sosyal faaliyetlerle hem eğlenip hem öğrenme imkânı buldular." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz