İngiltere bu ikilinin trajik kaderine ağlıyor

Birkaç hafta önce aşırı doz kokainden evinde ölü bulunan BBC'nin ünlü televizyon programı sunucularından Natasha Collins'in beraber program sunduğu partneri ve 9 yıllık sevgili Mark Speigt, 31 yaşındaki kadının ölümünden yalnızca birkaç hafta sonra kendini asarak öldürdü.

İngiltere'nin en sevilen çocuk programıyla yıllarca çocukların gönlünde taht kurdular, miniklere yeni bir şeyler öğretirken doyasıya eğlendirdiler. Ancak çiftin sonu, meslekleriyle tezat oluşturan yaşam şekillerinden geldi. Birkaç hafta önce evinin banyosunda ölü bulunan 31 yaşındaki Natasha Collins İngiltere'yi şok etmişti. Otopsi sonuçlarına göre sevilen sunucu alkol, uyuşturucu ve uyku hapını karıştımaktan dolayı ölmüştü. O geceyi ölen nişanlısıyla birlikte geçirdikten sonra evden ayrılan Mike Stripe ise olayla ilgisi bulunup bulunmadığı araştırıldıktan sonra suçsuz bulunarak salıverilmişti.

Reklam
Reklam

Ancak çiftin o gece beraber uyuşturucu kullandığı biliniyordu. Bu olaylardan sonra derin bir üzüntü içinde olan Stripe, gazeteye verdiği açıklamada 'O benim herşeyimdi, sanki onunla birlikte ben de gömüldüm, o gitti ve atık herşey boş' demişti. 6 gündür polis tarafından aranan Stripe'ın asılı cesedi dün metro güzergahı içerisinde kolay bulunamayacak sote bir yerde bulundu. Stripe'ın ölümünü planlayarak cesedinin kolay bulunamaması için burayı seçtiği tahmin ediliyor. Ünlü televizyon sunucusunun yaşadığı ağır travmadan dolayı intihar ettiği düşünlüyor.