İngiltere'de olaylı maç

İngiltere Championship'in son haftasında, oldukça ilginç olaylar yaşandı.

İngiltere Championship'te son hafta maçında küme düşmesi kesinleşen Blackpool ile iddiası kalmayan Huddersfield karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında İngiltere'de görmeye alış olmadığımız görüntüler yaşandı.

Maçtan önce yaklaşık 2 bin Blackpool taraftarı, kulüp yönetimini protesto etti. Protestolarına maç sırasında da devam eden taraftarlar, ikinci yarıda sahaya indi ve orta sahada oturma eylemi yaptı.

Taraftarların bu hareketlerinin ardından, mücadele 0-0'ken yarıda kaldı. Öte yandan tekerlikli sandalye bir taraftarın da kenaradan sahaya girerek protestoya ortak olması diğer taraftarların alkışını aldı.

Reklam
Reklam

ROTHERHAM TEKNİK DİREKTÖRÜ, SEVİNÇTEN ÇILDIRDI!

Championship'in büyük düşme adayları arasında gösterilen ancak ligde kalmayı başaran Rotherham'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Steve Evans da ligde kalmalarının şerefine Leeds United ile oynanan son maça, plaj şortu ve şapkasıyla gelerek ilginç karelerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Steve Evans'ın büyük sürprizi takım otobüsünün Elland Road'a gelmesiyle ortaya çıktı. 52 yaşındaki başkanın Leeds United maçına plaj şortu ve Meksika'nın geleneksel şapkası olan Sombrero giyerek gelmişti. Takımının ligde kalmasından dolayı son derece memnun olduğu görünen Steve Evans sahanın içinde de gazetecilere poz verdikten sonra, karşılaşmayı da böyle takip etti.

Anahtar Kelimeler: