İnönü Belediyesi sokak iyileştirme çalışmalarına devam ediyor

Eskişehir’in İnönü ilçesinde belediye ekipleri tarafından yeni oluşan mahallelerde kilit taş çalışmaları devam ediyor.İnönü Belediyesince 2018 yılı içerisinde planlaması yapılan sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında Kümbetakpınar Mahallesinde 10 bin metre karelik kilit taş ve bordür döşeme çalışmalarına başladı.Belediye tarafından yapılan açıklamada, Kümbetakpınar Mahallesinde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağı ve ilçeye bağlı diğer mahallelerde de taş döşeme çalışmalarına devam edileceği ifade edildi.

Eskişehir’in İnönü ilçesinde belediye ekipleri tarafından yeni oluşan mahallelerde kilit taş çalışmaları devam ediyor.
İnönü Belediyesince 2018 yılı içerisinde planlaması yapılan sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında Kümbetakpınar Mahallesinde 10 bin metre karelik kilit taş ve bordür döşeme çalışmalarına başladı.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, Kümbetakpınar Mahallesinde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağı ve ilçeye bağlı diğer mahallelerde de taş döşeme çalışmalarına devam edileceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz