İnönü Çocuk Üniversitesi'nde Yaz Kampı Düzenlenecek

İnönü Üniversite bünyesindeki İnönü Çocuk Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliğinde yaz kampı düzenlenecek.

İnönü Üniversite bünyesindeki İnönü Çocuk Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliğinde yaz kampı düzenlenecek.

"Olağanüstü bir öğrenme kapasitesi ve biricik yetenekleriyle her çocuk keşfedilmeyi beklemektedir" sloganıyla çocukların üniversite düzeyinde bilimsel etkinliklerle iç içe olması için açılan İnönü Çocuk Üniversitesi'nde 26 Temmuz Salı günü yaz kampı başlayacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ilköğretim okullarındaki başarılı 6. 7. ve 8. sınıflardan 115 öğrenci, 10 gün sürecek kampta organ naklinden astronomiye, bitki yetiştirmeden dramaya kadar pek çok konuda eğitim alacak.

Reklam
Reklam

Üniversitedeki amfilerde eğitim görecek öğrenciler, kamp boyunca kent içinde tarihi ve kültürel gezilere de katılacak. Öğrencilere, kampın ardından diploma da verilecek.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz