İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

İnönü Üniversitesi, 2 profesör ve 12 yardımcı doçent alacak.

İnönü Üniversitesi, 2 profesör ve 12 yardımcı doçent alacak.

Üniversite rektörlüğünden yapılan duyuruda, ilgili kanun ve yönetmelik maddeleri uyarınca, öğretim üyeliğine yükseltilme ve atanma kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla öğretim üyeleri alınacağı bildirildi.

Kadrolar için şartların açıklandığı duyuruda, şartları taşıyan profesör kadrosuna başvuracak adayların üniversite Personel Dairesi Başkanlığı'na, yardımcı doçent kadrosuna başvuracak adayların ise ilgili birimlere bizzat başvurmaları gerektiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Duyuruda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne 2 profesör, İletişim, Su Ürünleri, Tıp, Diş Hekimliği, Eğitim, İktisadi ve İdari Bilimler ve Mühendislik fakülteleriyle Akçadağ Meslek Yüksekokulu'na da toplam 12 yardımcı doçent alınacağı kaydedildi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz