İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik, MESOB'u Ziyaret Etti

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'i (MESOB) ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'i (MESOB) ziyaret etti.

Keskin, ziyaret sırasında MESOB'un çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üniversitenin Malatya için önemine değinen Keskin, Rektör Çelik'in üniversite ile halkın kaynaşmasının yolunu açtığını belirtti.

Prof. Dr. Çelik ise üniversitenin son 4 yılda değiştiğini ve geliştiğini kaydetti. İki Alman, bir Polonyalı üç profesörün İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde karaciğer nakliyle ilgili eğitim almak üzere Malatya'ya geldiğini kaydeden Çelik, "Biz şuna alışıktık. Biz gideceğiz Almanya'dan, İngiltere'den, Amerika'dan bir şeyler öğreneceğiz. Şimdi ise tersine döndü. Bu defa da onlar belirli alanlarda gelip bizden bir şeyler öğreniyor. Umarım daha iyi konumda oluruz. Üniversiteler de toplumun ihtiyacı olan bilimsel, teknolojik ve sosyal alanlardaki projeleriyle hizmet ederler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Birlik ve beraberlik mesajı veren Çelik, "En büyük sermayemiz birlikteliğimizdir" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Malatya Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Ali Evren de ziyarette hazır bulundu.

Muhabir: Bestami Bodruk / Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: