İnönü Üniversitesi yeni açılan 5 bölüme 180 öğrenci alacak

Malatya İnönü Üniversitesi, yüksek okullar bünyesinde yeni açılan 5 bölüme 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında...

Malatya İnönü Üniversitesi, yüksek okullar bünyesinde yeni açılan 5 bölüme 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında 180 öğrenci alacak.

İnönü Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Yüksek Öğretim Kurumu'nu onayı ile, 2011-2012 eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulu Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölümü'ne 40, Sağlık Hizmetleri Meslek Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Eczahane Hizmetleri Bölümü'ne 30, Hekimhan Meslek Yüksek Okulu Doğal Yapı Taşları Teknolojisi Bölümü ve Yakınca Meslek Yüksek Okulu Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü'ne 40, Malatya Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümü'ne 30 olmak üzere toplam 180 öğrenci alacağı anlatıldı.

Reklam
Reklam

Üniversiteye üç yıl içerisinde atçılık antrenörlüğü, çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler, özel güvenlik ve koruma programı, müzikoloji ana sanat dalı, gaz ve tesisat teknolojisi programı, peyzaj mimarlığı gibi yaklaşık 40 bölüm ve program açılarak bu bölüm ve programlara yüzlerce öğrencinin alındığı aktarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz