İnönü Üniversitesi'nden Myanmar'a 10 Bin Lira Yardım

İnönü Üniversitesi, iç çatışma, etnik kıyım ve yoksullukla mücadele eden Myanmar'ın Arakan bölgesinde yaşayan Müslümanlar için başlatılan kampanyaya 10 bin

İnönü Üniversitesi, iç çatışma, etnik kıyım ve yoksullukla mücadele eden Myanmar'ın Arakan bölgesinde yaşayan Müslümanlar için başlatılan kampanyaya 10 bin liralık destekte bulundu.

İnönü Üniversitesi'nden yapılan duyuruya göre, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Myanmar için başlattığı yardım kampanyasına üniversiteden de destek verildi.

Üniversite Rektörlüğü ve bağlı birimlerce toplanan 10 bin lira, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın ilgili hesabına yatırıldı.

Muhabir: Tuba Karahan

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz