İnönü Üniversitesi'nin spordaki başarısı -Üniversiteler Arası Türkiye Tekvando Birinciliği yarışmasında, İnönü Üniversitesi bayan takımı şampiyon oldu

İnönü Üniversitesi'nin bayan tekvando takımı, Üniversiteler Arası Türkiye Tekvando Birinciliği yarışmasında şampiyon oldu.

İnönü Üniversitesi'nin bayan tekvando takımı, Üniversiteler Arası Türkiye Tekvando Birinciliği yarışmasında şampiyon oldu.

İnönü Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ordu'da düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Tekvando Birinciliği yarışmalarına 28 bayan takımı katıldı.

İnönü Üniversitesi'nin takımı, bir altın bir gümüş, 2 bronz madalya alarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

Takımdan Tansu Burak, Türkiye birincisi, Buket Demirci Türkiye 2'ncisi, Elif Coşkun ve Nuran Kaçmaz ise Türkiye 3'üncüsü seçildi.

Reklam
Reklam

-Bilardodaki başarı-

İnönü Üniversitesi, Çorum'da düzenlenen Üniversiteler Arası Bilardo Birinciliği müsabakalarında da başarılı oldu.

Üniversitenin bayan takımı bir altın madalya alarak genel klasmanda Türkiye ikincisi oldu. Ferdi olarak da takımdan Seda Aydın Türkiye birincisi seçildi.

Başarı gösteren öğrenciler İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Cemil Çelik, öğrencilerin başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite yönetimi olarak her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde bulunan öğrencilerimize de destek olacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: