İnönü’de genel temizlik çalışmaları

Eskişehir İnönü Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler ekipleri, ilçe genelindeki parklar, okul bahçeleri, ibadethaneler, sokak ve caddelerde hafta sonu genel temizliğine devam ettiler.İnönü Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; belediye ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler üzerine belirlenen noktalara bank yerleştirildiği belirtildi.

Eskişehir İnönü Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler ekipleri, ilçe genelindeki parklar, okul bahçeleri, ibadethaneler, sokak ve caddelerde hafta sonu genel temizliğine devam ettiler.
İnönü Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; belediye ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler üzerine belirlenen noktalara bank yerleştirildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz