İnönü'de kritik bir gece!

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında, UEFA Kupası birinci tur rövanş maçında Metalist Kharkiv takımına elenen moralsiz Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Hacettepe'yi ağırlıyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını ise Erhan Sönmez ve Muhittin Gürses yapacak.

KARTAL MORAL ARIYOR

UEFA Kupası'nda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına farklı yenilerek elenen Beşiktaş, bugün Hacettepe ile oynayacağı Turkcell Süper Lig 6. hafta maçında galip gelerek moral bulmak istiyor. Hacettepe'de ise hedef bu zorlu deplasmandan puan koparmak.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ta sağ omzunda sakatlığı bulunan Rüştü'nün ve sağ arka adalesinde ağrısı olan Gökhan Zan'ın Hacettepe'ye karşı forma giymesi zor görünüyor. Turkcell Süper Lig'de yenilgisi bulunmayan Beşiktaş, geride kalan 5 haftada 11 puan toplarken, Hacettepe'nin ise 4 puanı bulunuyor.

Takımların karşılaşmaya şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor:

BEŞİKTAŞ Hakan
Serdar Kurtuluş
Sivok
Zapotocny
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Delgado
Tello
Holosko
Nobre

HACETTEPE Recep
Serkan
Ümit Bozkurt
Admir Teli
Murat
Amir Azmy
Kadir
Lika
Tozo
Sandro
İbrahim Şahin

STAT: İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Tolga Özkalfa

ERTUĞRUL SAĞLAM İLE YOLA DEVAM

Beşiktaş'ın UEFA Kupası birinci tur rövanş maçında Metalist Kharkov takımına 4-1 mağlup olmasının ardından, Siyah Beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören yeni teknik direktör arayışlarına girmişti.

Maçın ardında Kiev'e hareket eden Demirören, burada Beşiktaş eski teknik direktörü Mircea Lucescu ile buluştu. Yapılan görüşmelerde Rumen teknik adamla büyük oranda anlaşma sağlanmıştı. Ancak Lucescu'nun Aralık ayına kadar Shakhtar Donetsk'te kalmak isteği anlaşmanın geçerlilik kazanmasına engel oldu.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören bu gelişmenin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin ile biraraya geldi. Yapılan toplantıda çıkan karar ise bu ikili ile yola devam etmek oldu.