İnönü’de malzeme çalan 2 şahıs suçüstü yakalandı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 bin liralık metal malzeme çalan 2 şüpheliyi suçüstü olarak yakalandı.İnönü ilçesi Kümbet mahallesindeki sanayi tesislerinin bulunduğu bölgedeki önleyici kolluk devriyesi yapan jandarma ekipleri, yaptıkları kontrolde, E.İ.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 bin liralık metal malzeme çalan 2 şüpheliyi suçüstü olarak yakalandı.
İnönü ilçesi Kümbet mahallesindeki sanayi tesislerinin bulunduğu bölgedeki önleyici kolluk devriyesi yapan jandarma ekipleri, yaptıkları kontrolde, E.İ. ve S.I. isimli 2 şahsı, faaliyette olmayan bir işletmenin binasından söktükleri yaklaşık 3 bin TL değerindeki metal malzemeyi bir araca yükledikleri esnada suçüstü yakalandı. Yakalanan şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz