İnşaat Çukuruna Düşen Köpek Kurtarıldı

Bartın'da inşaat çukuruna düşen köpek, belediye ekiplerince kurtarıldı.

Bartın'da inşaat çukuruna düşen köpek, belediye ekiplerince kurtarıldı.

Kent merkezinde bir köpeğin inşaat çukuruna düştüğünü gören vatandaşlar, durumu belediyeye bildirdi.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce uzun süren kurtarma çalışması sonuç vermeyince, köpeğe sakinleştirici iğne vuruldu.

File yardımıyla bulunduğu çukurdan çıkarılan köpek, belediye hayvan barınağına teslim edildi.

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak sahipsiz hayvanlar konusunda duyarlı olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Vatandaşlardan gelen ihbar doğrultusunda kurtarma çalışması yaptıklarını anlatan Çetin, "Belediyemize ait oto parkın yanındaki bina inşaatı çukuruna düşen köpek, orada bir süre susuz ve aç kalmış. Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce kurtarılan köpek, muayenesi yapılarak, su ve gıda gibi ihtiyaçları karşılanmak üzere sahipsiz hayvan barınağına götürüldü. Köpeğin sağlık durumu iyi" diye konuştu.

Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: