İnşaat Demirleri Sonu Oldu

Zeytinburnu’nda bir şantiyeye TIR ile demir getiren Ercan Özcan (45), TIR kasasının kapağını açtığı sırada...

Zeytinburnu’nda bir şantiyeye TIR ile demir getiren Ercan Özcan (45), TIR kasasının kapağını açtığı sırada devrilen demirlerin altında kaldı. Özcan, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Maltepe Mahallesi’nde bulunan özel bir üniversite hastanesinin inşaatına 34 LSF 20 plakalı TIR'ıyla demir getiren Ercan Özcan, şantinye girişinde aracını park etti. TIR'ın dorsesinde bulunan demirlerin indirilmesi için kapağı açmak isteyen Özcan, bir anda demir yığınının altında kaldı. Olayı gören şantiyedeki işçiler Özcan'ı demirlerin altından çıkarmak için çaba verdi. Tonlarca ağırlıktaki demirlerin altından çıkartılan Özcan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, talihsiz adamın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: