İnşaat İşçisi 8 Metre Yükseklikten Düştü

Üsküdar’da bir inşaatta tretuar ören Sultan Çiçek (49) dengesini kaybedince yaklaşık 8 metre yüksekten düşerek...

Üsküdar’da bir inşaatta tretuar ören Sultan Çiçek (49) dengesini kaybedince yaklaşık 8 metre yüksekten düşerek ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Üçüncü Çınar Sokak’ta yapılan 4 katlı binanın giriş bölümüne tretuar ören Sultan Çiçek isimli işçi dengesini kaybederek mermer zemine düştü. Mermer zemine kafasının üstüne düşmesi sonucu kanlar içinde kalan yaralıya işçiye ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Mahalle sakinleri ve iş arkadaşları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çiçek’e olay yerinde müdahale etti. Yaralı işçi daha sonra ambulansla Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sultan Çiçek’in durumunun ağır olduğu ve hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, çevre sakini bir kadın Çiçek’in çalışma yaptığı sırada aşağı düştüğünü ifade ederek, “Binayı yeni yaptılar. Oraya tel konmamış, merdivenlerde de demir yok. Çocuklarımızın da oradan düşmelerinden korkuyoruz” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: