İnşaat iskelesi üzerinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'na eşlik ettiler

Edirne’nin Keşan ilçesinde, bir anaokulunda düzenlenen şenliklerde saygı duruşunda bulunulduğu ve İstiklal Marşı okunduğu sırada,...

Edirne’nin Keşan ilçesinde, bir anaokulunda düzenlenen şenliklerde saygı duruşunda bulunulduğu ve İstiklal Marşı okunduğu sırada, bir inşaatın 4. katında dış cephe boyası yapan dört işçi hazır ola geçerek, marşa eşlik etti.
Keşan Sevgi Anaokulu tarafından düzenlenen bahar şenlikleri, bugün yapıldı. Okul bahçesinde gerçekleşen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Bu esnada, okulun yanında bulunan inşaatta, iskele üzerinde 4. katın dış cephe boyasını yapan 4 işçi de hazır ola geçerek, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’na eşlik etti.
İskele üzerine konulan kalaslar üzerinde hiçbir güvenlik tedbiri olmaksızın çalışan işçiler, İstiklal Marşı’nın ardında tekrar işlerine kaldığı yerden devam etti. İşçilerin bu davranışı, okul bahçesinde toplanan ve duruma şahitlik eden velilerin de beğenisini topladı. Şenliğe katılan öğrenciler eğlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz