İnşaat Mühendisleri Odası Üyeleri 2. Bahar Pikniği’nde Bir Araya Geldi

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve tüm üyelerin aileleriyle katıldığı piknik,...

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve tüm üyelerin aileleriyle katıldığı piknik, şenlik havasında geçti.

İnşaat Mühendisleri Odasının bu yıl ikincisini düzenlediği bahar pikniğinde üyeler, aileleriyle katıldı. Biyolojik Gölet Piknik Alanı’ndaki piknikte neşeli dakikalar yaşandı.

Üyeler arasındaki diyalogun geliştirilmesi amacıyla düzenlenen piknik, akşam saatlerine kadar sürdü. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, bu tür sosyal amaçlı faaliyetleri aralıksız sürdürdüklerini, üyeler arasındaki diyalogu güçlendirerek birlik ve beraberliği tesis ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen etkinlikle ilgili değerlendirme yapan Meriç, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak, göreve geldiğimiz günden itibaren sosyal ve kültürel amaçlı faaliyetlerimiz aralıksız sürdürüyoruz. Piknikler, geziler ve çeşitli toplantılar düzenleyerek üyeler arasındaki diyalogu güçlendiriyoruz. Oda, yalnızca aidat alan bir kurum olmamalıdır. Üyelere hizmet veren, sosyal amaçlı faaliyetlerde bulunan yerler olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu faaliyetlerimizden birisi de bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bahar pikniğimizdir. Üyelerimiz aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdi. Bu tür faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Meslek odalarının teknik oda olması yanında sosyal hayatın içinde yer alarak yaşam kültürüne katkılar sağlaması gerektiğini ifade eden Meriç, gelecek nesilleri kent yaşamı, insanlar arasındaki diyalog ve birlikte yaşam kültürünün verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: