İnşaat sektörüne soluk aldıracak fuar

İSTANBUL (İHA) - Dünyada hızla büyüyen boru sektörü, 8-10 Nisan tarihleri arasında İhlas Fuar tarafından İstanbul'da düzenlenecek Boru 2005 Fuarı'nda buluşacak.
Türkiye'nin geçen yıla oranla ihracatını yüzde 78.9 oranında artırdığı, ithalatını ise yüzde 14.7 düşürdüğü boru sektörü, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksi'nde düzenlenecek fuarda uluslararası vitrine çıkıyor. İlk kez düzenlenmesine rağmen Romanya ve İtalya firmalarının katılımının yanı sıra Rusya, Kore, Suriye, Irak, Almanya ve Yunanistan gibi çok sayıda ülkeden de ziyaretçiler şimdiden rezarvasyon için müracatta bulundu.

Reklam
Reklam

Üreticiler ile zengin bir ziyaretçi portföyünün bir araya geleceği fuarda, nalburlar, belediye yetkilileri, müteahhit şirketler, kamu kuruluşları, mühendis ve mimarlar, tarım kredi kooperatifleri, ziraat odaları, yapı malzeme satıcıları, yapı marketleri, tesisatçılar ve uygulayıcılar, akademisyenler ve yan sektör mensuplarını ağırlayacak.
Fuarda, plastik borular, çelik borular, bakır borular, beton borular, asbest borular, alüminyum borular, demir borular, ek parçalar, izolasyon malzeme ve uygulamaları ile diğer sektör ürünleri sergilenecek.